Boruto Chapter 63 Releasedatum, tid och spoilers avslöjade

Borutofans undrar när de kommer att få läsa kapitel 63 i mangaserien. Tja, här är allt vi vet om det kommande kapitlets releaseschema.

Varning: Den här artikeln innehåller spoilers för tidigare Boruto-kapitel.

BådeBoruto: Naruto Next Generationsmanga och anime är på en spännande punkt just nu. Å ena sidan tog anime-fansen äntligen farväl till Kurama , och å andra sidan njuter mangafans av den intensiva kampen mellan Code och Kawaki.

I föregående kapitel såg vi Code absolut förstöra Kawaki i kampen. Men innan Code kunde ta Kawaki med sig,Borutokom till platsen. Och nu är alla ivriga att ta reda på hur det kommer att bliBorutoi nästa kapitel.

När kommer Boruto Chapter 63 ut?

Utgivningsdatum

Boruto: Naruto Next GenerationsChapter 63 kommer att släppas över hela världen onsdagen den 20 oktober 2021.

Du kan läsa alla kapitel avBorutoAlltså media och Manga mer . Om du är uppdaterad med mangan kan du läsa det senaste kapitlet avBorutopå båda plattformarna gratis. Du behöver dock Shonen Jump-medlemskapet för att låsa upp alla kapitel på Viz.

Release Time

I Japan, kapitel 63 avBorutosläpps vid midnatt JST (Japan Standard Time) den 21 oktober. Det är dock viktigt att notera att releasedatumet skulle vara den 20 oktober för flera internationella läsare på grund av tidsskillnaden.

Hur som helst, om ovanstående tidpunkt förblir korrekt, här är när du kan förvänta dig att kapitel 63 kommer till dessa regioner:

  • Stillahavstid: 9:00 PDT den 20 oktober
  • Central tid: 11:00 CDT den 20 oktober
  • Eastern Time: 12:00 PM EDT den 20 oktober
  • Brittisk tid: 17:00 BST den 20 oktober
  • Europeisk tidtagning: 18:00 CEST den 20 oktober
  • Indisk timing: 21:30 IST den 20 oktober

Boruto Kapitel 63 Spoilers

Spoilers för kapitel 63 är redan ute, och enligt läckorna har det kommande kapitlet titeln'Det är ingen idé att bråka.'Kapitlet börjar med att Ada kommunicerar med Code och tar reda på hurBorutohittade kod och Kawakis plats.

Kawaki gör det klart att han vill ge upp sitt liv för att rädda Hokages liv och vill gå med Code. Kawaki tror att genom att träffa Codes överordnade (Ada) skulle han kunna förhandla med den personen. Dock,Borutoblir frustrerad på Kawaki och slår honom, vilket antyder att han kommer att skydda Kawaki och inte låter honom ge upp så lätt.

Kod bekräftar att han tänker påBorutosom en Otsutsuki, vilket gör saker och ting lite komplicerade. Nu,Borutogår emot Code i sin traditionella Karma-form, men Code blockerar lätt varje attack. Koden fortsätter att slåBorutoupprepade gånger samtidigt som du förklarar hur man använder Karma på rätt sätt. Till sist,Borutosläpper lös karman som ger honom några ansiktsmärken och fingerringens karmamönster. Men till skillnad från i sina tidigare Borushiki-framträdanden, får Boruto inte ett horn i denna form.

Naturligtvis är dessa spoilers bara en retas för vad hela kapitlet har att erbjuda, så se till att läsa kapitel 63 när det äntligen kommer till Viz.