How Not to Summon a Demon Lord Säsong 2 avsnitt 2 Releasedatum, tid, skärmdumpar, spoilers

Hur man inte kallar en demonherreär tillbaka den här animesäsongen våren 2021 med säsong 2, och anpassar fler av Diablos äventyr när han trasslar in sig i en ny båge med nya waifu Lumachina – här är släpptiden och datumet för avsnitt 2, tillsammans med den officiella sammanfattningen av förhandsvisningsspoilers och skärmdumpar.

https://twitter.com/isekaimaou/status/1381895181549600773

Avsnitt 2 förhandsgranskning sammanfattning spoilers, förhandsgranska skärmdumpar

Detta är den officiella sammanfattningen av spoilers från den officiella webbplatsen, översatt av yours truly. (Kom ihåg att jag aldrig sett Crunchys subs så jag kanske inte använder officiellt lokaliserade versioner för namn och termer.)

”Efter att ha lämnat Faltra når Diablo och co, nu med Lumachina, staden Zircon Tower i öknen. Diablo får höra om en nyligen upptäckt fängelsehåla och figurer som faktiskt är fängelsehålan han skapade under spelets era. Samtidigt hamnar Lumachina i ett gräl med en man som kallar sig en helig riddare.”

Bortsett från den ursprungliga romanen, till och med mangan är långt över den punkten (åtminstone i Japan), så om du har kollat ​​in den har du redan sett den här bågen i sin helhet. Det är troligt att den här säsong 2 kommer att sluta precis innan där mangan för närvarande är, eftersom en viss hembiträde kan ses i säsongens nyckelbild.

  • COSPLAY -Genshin ImpactGanyu cosplay
How Not to Summon a Demon Lord Säsong 2 Avsnitt 2 skärmdumpar 1How Not to Summon a Demon Lord Skärmdumpar av säsong 2 avsnitt 2How Not to Summon a Demon Lord Skärmdumpar av säsong 2 avsnitt 2How Not to Summon a Demon Lord Skärmdumpar av säsong 2 avsnitt 2

Hur man inte kallar en demonherreSäsong 2 Avsnitt 2 Släpptid

Avsnittet sänds för första gången i Japan torsdagen den 15 april klockan 25:28 JST / 12:28 ET / 9:28 AM PT / 17:28 GMT. Avsnittet kommer sedan att finnas tillgängligt på Crunchyroll Premium kl 14:45 ET / 11:45 PT / 19:45 GMT.

Mer omIsekai Maou

Isekai Maou till Shoukan Shoujo Dorei Majutsuär ursprungligen en lätt roman skriven av Yukiya Murasaki och illustrerad av Takahiro Tsurusaki.

Den inledande berättelsen följer flera klassiska mönster från isekai-boomen: en ultrastark solospelare i en MMORPG skickas till en riktig version av spelet, hans krafter intakta. Romanen, manga och anime licensierades under namnetHur man inte kallar en demonherre. Du kan få romanen genom J-Novel Club . Mangan är kl Seven Seas Underhållning.



  • ANIME SPEL – Möt Blue Protocol, nytt MMORPG av Bandai Namco

Om du inte har gettIsekai Maouett försök ännu, det är definitivt en av de bästa isekai som finns. Vilket inte säger så mycket att se den övergripande kvaliteten på verken som följer trenden, men det är definitivt värt besväret. Med en förvånansvärt rolig skådespelare, en relativt bra historia. Och sist men inte minst en tongue-in-cheek och parodistämning. Som inte faller (för mycket) in i samma mönster som den gör narr av. Det är en rolig serie om du inte är allergisk mot massor av ecchi.

https://twitter.com/isekaimaou/status/1382272417750392832